ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ ΘΗΡΑΣ. “Πρώτη φορά γυναικολογική επέμβαση κοιλιακής ολικής υστερεκτομής μετ’ εξαρτημάτων σε ασθενή που αντιμετώπιζε προβλήματα χρόνιας αιμορραγίας”.

Σας πληροφορούμε ότι στο Γ.Ν. Θήρας, μίας εκ των 3 δομών που υπάγονται διοικητικά στην ΑΕΜΥ, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά γυναικολογική επέμβαση κοιλιακής ολικής υστερεκτομής μετ’ εξαρτημάτων σε ασθενή που αντιμετώπιζε προβλήματα χρόνιας αιμορραγίας.
Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από τον Ιατρό Γυναικολόγο κο. Κριτσωτάκη Ιάσωνα σε συνεργασία με τους ιατρούς κο. Κωνσταντίνο Γρηγόριο Πατσούρα, Διευθυντή της Γυναικολογικής Κλινικής του Τζάνειου Νοσοκομείου και τον κο. Γεώργιο Μαρουδιά, Επικουρικό Ιατρό της Γυναικολογικής κλινικής του Τζάνειου Νοσοκομείου.

To Δ.Σ. της Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος στη Διοίκηση του ΓΝΘ, εργάζονται σε καθημερινή βάση για την βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υγειονομικών υπηρεσιών προς τους πολίτες της Σαντορίνης και προωθεί τη συνεργασία με τη γυναικολογική κλινική του Τζάνειου Νοσοκομείου για την αντιμετώπιση εξειδικευμένων περιστατικών.