ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΔΕΙΟ ΣΧΟΛΗ

Στις 29/10/2012 πραγματοποιήθηκε Βιωματικό σεμινάριο ενημέρωσης για την πρόληψη του καπνίσματος στην Ιωνίδειο Σχολή, σε μαθητές της Α’  τάξης Λυκείου και εκπαιδευτικούς. Μίλησε ο κ. Βασ. Τσούτσος, Ιατρός Πνευμονολόγος, Διευθυντής Κλινικής Φροντίδας και Υπεύθυνος Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος της Πολυκλινικής Ολυμπιακού Χωριού, καθώς και η κ. Ευαγγελία Παπαγιάννη Επισκέπτρια Υγείας της Πολυκλινικής Ολυμπιακού Χωριού.

Η ομιλία–ενημέρωση έγινε στο πλαίσιο Προγράμματος Αγωγής Υγείας που υλοποιεί η Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία με θέμα τους κινδύνους που απορρέουν από την καπνιστική συνήθεια καθώς και τους τρόπους πρόληψης έναρξης αυτής.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται από το γραφείο Επισκεπτών Υγείας της Πολυκλινικής Ολυμπιακού Χωριού σε Γυμνάσια και Λύκεια, σύμφωνα με τους στόχους του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου και της Πανελλαδικής εκστρατείας ενάντια στο κάπνισμα.

Σκοπός του ανωτέρου προγράμματος είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των μαθητών όσον αφορά στις βλαβερές επιπτώσεις που έχει το κάπνισμα για τους ίδιους και τους γύρω τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Όνομα *
Ηλ. διεύθυνση *
Ιστότοπος